Autor Voleibol
22 Febrer 2016 a 15:00

Resultats Voleibol Terrassa

Imatge CV Terrassa

Imatge CV Terrassa

Dissabte 21 a Bon Aire les noies del Cv Terrassa tenien l’oportunitat de refermar la segona posició de la 4rta catalana en el seu partit contra les 5 classificades el cv Ametlla del Vallès “B”.

Els dos primers sets amb victòria de les locals per per 25-15 i 25-21 van mostrar la superioritat de les de Dobón que amb molt consistència defensiva no van deixar que l’atac visitant obtingués els seus fruits. Ja en el 3er set amb la relaxació de les locals el Cv Ametlla, va aconseguir imposar el seu joc guanyant el set per 18-25.

La falta d’intensitat i ambició va portat a les de Terrassa deixar-se remuntar el 4rt set quan amb un marcador favorable de 21-14 van deixar escapar l’oportunitat de tancar un partit controlat i van caure derrotades per un clar 23-25.

Ja en el tie Break les visitants es van imposar per un clar 8-15 on les locals, desconegudes en el seu joc i actitud van desaparèixer d’un partit que ja tenien controlat.

La propera setmana amb la visita al CV Blanes i amb algunes baixes, el CV Terrassa tindrà l’oportunitat de tornar a recuperar els seu joc ordenat, Adn d’aquest equip que continua segon gràcies a les ensopegades del Hortons i Escola Alemana en els seus partits.

Pel que fa als nois el CV Terrassa es va desplaçar fins a Viladecans per jugar un dels últims partits de la lliga regular.

Tot i que va ser un encontre molt intens i ajustat, els locals van endur-se el partit per 3-0 (25-2
18/25-21/25-23).

La major dificultat dels egarencs va ser parar els atacs dels puntes de CV Viladecans, creant problemes a la defensa dificils de solventar en poc temps. Però el jove lliure i MVP del partit, Víctor Hidalgo, va saber defensar remats que serien complicats pels més veterans. En definitiva, una experiencia per sumar al debut de CV Terrassa al món del voleibol català.

CV Terrassa

 

Switch to mobile version