Autor Futbol
8 Juny 2015 a 11:30

La Peña San Pedro, a 90 minuts de la glòria

Els egarencs poden certificar l’ascens al Bonaire aquest cap de setmana

Premià-Peña San Pedro

Foto: Sergi Vargas

PREMIÀ CE 1-2 PEÑA SAN PEDRO

A un partit de fer història. Així es troba ara mateix la Peña San Pedro de Terrassa, que després d’acabar la lliga regular en la segona posició del grup 4 de Segona Catalana va derrotar ahir al Premià a domicili (1-2) en el matx d’anada de l’eliminatòria d’ascens a Primera. Partidàs molt seriós dels homes de Jose Luís Duque per deixar molt ben encarat l’objectiu sobre un equip maresmenc que haurà de remar molt si vol tenir possibilitats.

Partidàs entre dos equips que aspiren a jugar a Primera Catalana l’any vinent. La primera meitat va ser molt igualada i la segona va tenir també moltes fases d’equilibri. Les anades i tornades eren constants i els dos porters treballaven gairebé en cada atac del contrari. L’encert va ser el detall que va marcar el signe del partit finalment. Encert que va tenir Claudi al culminar un contracop a un minut del descans i del qual també va gaudir Soler en rematar al fons de la xarxa una jugada d’estratègia. El 0-2 a favors dels vallesans es feia gairebé impossible de remuntar, però tot i així el Premià no va deixar de creure i Díaz va escurçar distàncies amb un bon gol des de fora de l’àrea.

Finalment, 1-2 al marcador. Tot està molt obert de cara a la tornada, però la Peña San Pedro ho té molt bé per certificar l’ascens de categoria aquest dissabte. El Bonaire decidirà a partir de les 19 h.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Switch to mobile version