Autor Futbol
15 Juny 2015 a 14:00

La Peña San Pedro és de Primera Catalana

El conjunt del Bonaire fa història en aconseguir el segon ascens de categoria consecutiu

Premià-Peña San Pedro

Imatge del partit d’anada // Foto d’arxiu: Sergi Vargas

PEÑA SAN PEDRO 1-1 PREMIÀ CE (GLOBAL: 3-2)

Amb patiment des del principi fins al final, però la Peña San Pedro de Jose Luis Duque va fer història. L’any passat van ascendir de Tercera a Segona Catalana i enguany aconsegueixen escalar una categoria més fins la Primera Catalana. Van fer-ho, això sí, després d’eliminar a tot un Premià en una dura eliminatòria que va tenir de tot al partit de tornada. Fins el gol d‘Iván a set minuts pel final res va quedar decidit.

Tal i com va succeïr a l’anada al Maresme el partit va ser molt igualat. Aquest cop el Premià, conscient de que anava per darrere, va intentar dur el pes al primer temps i va tenir l’ocasió més clara. A la mitja hora de partit va disposar d’un penal que el porter local Carlos va aturar providencialment. La intervenció va ser decisiva pel decurs del matx ja que a la segona part la Peña va patir molt. Al 64′ va encaixar el 0-1 i per un moment l’ascens va trontollar. Però al contracop el conjunt de Duque va tancar l’eliminatòria i una gran passada de Esteban va servir per que Iván empatés i certifiqués l’ascens a Primera Catalana.

Switch to mobile version