Autor Bàsquet
8 Juliol 2015 a 17:00

Roger Grimau va visitar el Campus de Bàsquet del Club Natació Terrassa

Va compartir una estona amb els 200 alumnes inscrits

Roger Grimau al Campus Bàsquet // Imatge cedida pel CN Terrassa

Roger Grimau al Campus Bàsquet // Imatge cedida pel CN Terrassa

L’exjugador del Barça de bàsquet, Roger Grimau, va visitar ahir al matí el Campus de Bàsquet del Club Natació Terrassa. L’exjugador blaugrana va compartir una estona amb els més de 200 alumnes que realitzen aquest campus i les edtas dels quals estna entre els 6 i els 16 anys.

Grimau ha passat pels diversos grups, s’ha fet fotos amb ells i ha comentat de forma distesa aspectes relatius al bàsquet i a la seva trajectòria com a jugador.

Roger Grimau s’ha retirat amb 37 anys aquesta mateixa temporada després d’una llarga carrera on ha assolit diferents títols com l’Eurolliga del 2009-2010 amb el barça i les tres lligues i tres Copes del Rei també aconseguides amb els blaugranes. Grimau va militar a les categories inferiors del JAC Sants, del CB Hospitalet i del Sant Josep de Badalona. La temporada 1996-97 va debutar a l’ACB amb el Joventut. L’any 1999 va fitxar pel Lleida, on s’hi va estar fins a l’any 2003, quan va arribar al Barça. Els seus darrers clubs han estat el Bilbao (2011-2014) i el Bàsquet Manresa, equip en què ha jugat aquesta darrera temporada.

Les darreres setmanes se l’ha relacionat amb l’estructura tècnica per a la secció de bàsquet de la candidatura de Joan Laporta a la presidència del Barça.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Switch to mobile version