Autor Waterpolo
9 desembre 2015 a 15:00

El CN Terrassa s’imposa a domicili al Sant Andreu

0 Flares 0 Flares ×

L’equip egarenc està cada cop més sòlid

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Sant Andreu 7 - CN Terrassa 12

CN Sant Andreu: Santis, Frauenfelder, Ceruti, Barnils, Hernández (2), Winkelhorst (1), Pelayo, Molina, Brugé, Aguilella (2), Bofill (2), Bruder, Hermosín.

Entrenador: Xavi Julià.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (3), Granados (1), Alarcón (3), Ó. Aguilar, Chico, Sánchez (2), Pericas, Pérez (2), Galeev (1), De la Fuente, González, Albacete.

Entrenador: Eduard Vera.

 

Àrbitres: Teulé i Cerezo.

 

Parcials: 2-3, 3-2, 2-5 i 0-2.

Resultat acumulat: 2-3, 5-5, 7-10, 7-12.

Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3), (3-3, 3-4, 3-5, 4-5, 5-5), (6-5, 6-6, 6-7, 7-7, 7-8, 7-9, 7-10), (7-11, 7-12).

 

El CN Terrassa va derrotar a domicili el CN Sant Andreu per 7 a 12 en partit corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho, molt sòlid en tot moment, va trencar el matx a la represa amb un parcial final de 0 a 5. Amb aquesta victòria, els egarencs acumulen 25 punts i se situen en el tercer lloc de la taula.

El Natació, dirigit ahir per Eduard Vera a causa de la sanció de Dídac Cobacho, va signar una arrencada molt convincent, línia que va mantenir fins a la botzina final. Ricard Alarcón, amb una rematada des dels dos metres, va avançar els terrassencs al minut i mig de joc. Tres minuts després, Donat Galeev va fer pujar el segon en resoldre amb habilitat des dels dos metres una bona assistència de Jordi Pérez. Óscar Aguilar va tenir una oportunitat molt clara per anotar el tercer en un contracop, però el seu llançament es va perdre per sobre del travesser. El Sant Andreu només va ser capaç de marcar de penal en el primer període. Hernández va ser l’encarregat de transformar-los. Entre les dues penes màximes, Xavi Serra va anotar el tercer amb un tir des del centre de l’atac.

En el segon quart, el CN Terrassa no va mostrar-se tan efectiu en atac, fet que va aprofitar el Sant Andreu per equilibrar el marcador. L’holandès Winkelhorst va empatar a tres amb una acció des de la boia. Els de Dídac Cobacho van reaccionar de seguida. Van reobrir una escletxa de dos gols en escassament un minut de la mà de Jordi Pérez, que va culminar des de l’extrem dret una acció en home de més, i de Xavi Serra, que va batre Santis en una transició ràpida. El Natació, però, no va poder conservar la renda fins al descans. Aguilella i Bofill, de penal, van restablir la igualtat (5-5).

A la represa, els egarencs, molt intensos en defensa, van contenir els atacs d’un Sant Andreu amb cada cop menys idees. Els de Xavi Julià van arribar a situar-se per davant amb una diana de Bofill. Però va ser un miratge. El CN Terrassa va recuperar novament la iniciativa i va solucionar el partit en el tram final del tercer període. Álvaro Granados i Pérez van retornar el domini als egarencs (6-7). Els locals van empatar de nou gràcies a Aguilella. Seria la darrera diana andreuenca. D’aquí fins a la botzina, els terrassencs van encadenar un 0 a 5 demolidor. Ricard Alarcón, en dues ocasions, i Fran Sánchez van resoldre tres accions de superioritat per enfilar l’electrònic fins al 7 a 10.

L’últim període va servir per certificar una victòria merescuda d’un Natació en clara dinàmica ascendent. Serra, amb un llançament col·locat des del lateral dret, i Sánchez, al contracop, van establir el 7 a 12 definitiu. 

El CN Terrassa rep aquest dissabte a les 18.00 hores al CN Sant Feliu en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. 

Després d’aquest compromís, la lliga s’interromprà fins al 30 de gener amb motiu del Campionat d’Europa que tindrà lloc a Belgrad (Sèrbia) entre el 10 i el 23 de gener.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×