Autor Natació
17 Juliol 2015 a 12:30

Sarai Gascón es proclama campiona del món en 50 m lliures S9

Repeteix l’èxit de fa dos anys

Sarai Gascón campiona del món // Imatge cedida pel CN Terrassa

Sarai Gascón campiona del món // Imatge cedida pel CN Terrassa

La nedadora del Club Natació Terrassa, Sarai Gascón es va proclamar campiona del món dels 50m lliures S9 en el Campionat del Món de Natació Adaptada que s’està celebrant al Tollcross International Swimming Centre de Glasgow (Escòcia). L’egarenca repeteix el títol que va aconseguir a Mont-real (Canadà) fa dos anys.

Sarai Gascón no va desaprofitar l’ocasió de rescabalar-se després de no poder aconseguir medalla el passat dimarts a la prova dels 100m lliures. La terrassenca es va imposar a la prova més ràpida de la competició amb un temps de 29.41, per davant de la nord-americana Michelle Konkoly, que va aconseguir la plata amb 29.45, i l’australiana Ellie Cole, bronze amb 29.61. La catalana va millorar sensiblement els registres que va oferir al matí on havia establert el tercer millor temps amb 30.09.

 

Cinquena amb el relleu de 4×100 m lliures

L’equip estatal format per Isabel Yinghua Hernández, Teresa Perales, Núria Marquès i Sarai Gascón va acabar cinquè en els 4x100m lliures amb un temps de 4.35.98. L’egarenca va nedar la segona posta amb una marca d’1.04.56. La prova la va guanyar l’equip australià, que va superar els Estats Units i la Gran Bretanya.

La nedadora del CN Terrassa afrontarà tres proves en aquest campionat. Avui disputarà els 100 m papallona S9 i diumenge clourà la seva participació amb els 200 m estils SM9 i el relleu 4×100 m estils.

 

Switch to mobile version