Autor Waterpolo
16 Novembre 2015 a 15:30

El CN Terrassa derrota el Mediterrani a base de defensa i contracop

El conjunt de Dídac Cobacho es va mostrar molt sòlid tot el partit

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa 9 – CE Mediterrani 5

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Granados (2), Alarcón, Ó. Aguilar (3), De la Fuente, Sánchez (3), Pericas, Pérez, Galeev, Rodríguez (1), David González, Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

CE Mediterrani: Tébar, Ferrer, Montpeat (1), Dani González, Kostyukevich (1), Idarraga, Kuznetsov (2), Gorria (1), Hodaly, Garcia, Yáñez.

Entrenador: Marc Comas.

 

Àrbitres: Galindo i Teulé.

 

Parcials: 1-1, 3-1, 2-2 i 3-1.

Resultat acumulat: 1-1, 4-2, 6-4, 9-5.

Evolució del marcador: (1-0, 1-1), (2-1, 3-1, 3-2, 4-2), (4-3, 5-3, 5-4, 6-4), (7-4, 8-4, 9-4, 9-5).

 

El CN Terrassa va derrotar per 9 a 5 al CE Mediterrani en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo.

El conjunt de Dídac Cobacho es va mostrar molt sòlid durant els trenta-dos minuts de joc i va sumar la segona victòria consecutiva a casa davant un rival al qual va superar gràcies a la intensitat defensiva i el contracop. Aquets triomf permet mantenir als egarencs en el sisè lloc de la taula amb 16 punts, dos menys que el tercer classificat, el Canoe i els permet estar virtualment classificats per la Copa del Rei.

Óscar Aguilar anotava l’1 a 0 als dos minuts i mig de joc en una acció en superioritat numèrica resolta des del lateral dret. El Mediterrani empatava des de la posició de boia de la mà de Kuznetsov.

El Natació es va mostrar més eficaç en el segon període. Fran Sánchez va culminar una bona combinació en superioritat numèrica per marcar el segon. Oscar Aguilar eixamplava la diferència amb un llançament des del centre de l’arc. Els de Sants van reduir el marge dels egarencs amb un altre gol de Kuznetsov que culminava un contraatac. Abans del descans i de penal Fran Sánchez feia el 4 a 2.

A la represa, els de Dídac Cobacho van acabar de trencar un partit que van tenir en tot moment sota control. Montpeat posava el 4 a 3 en un gol de fortuna però tot seguit el jove Oriol Rodríguez, amb decisió, va batre Tébar amb un llançament col·locat i posava el 5 a 3 en el marcador. Abans de finalitzar el període un gol d’Álvaro Granados i un altre de Kostyukevich que deixaven el marcador en 6 a 4.

En el darrer quart el CN Terrassa sentenciava el partit amb un parcial de 2 a 0 amb gols al contracop. Granados va marcar el setè en escapar-se per velocitat per l’extrem esquerre i Aguilar va anotar el vuitè en una jugada calcada per l’extrem dret. Sánchez feia pujar el 9 a 4 a tres minuts del final i Gorria col·locava el definitiu 9 a 5.

El CN Terrassa visitarà dissabte que ve el WP Navarra en partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, la penúltima de la primera volta. El matx arrencarà a les 19.30 hores.

 

Switch to mobile version