Autor Voleibol
20 Maig 2015 a 16:00

El CV Terrassa acomiada la temporada amb una ajustada derrota

Decideix el tie break a la pista del Cunit B

cv terrassa

Imatge cedida pel CV Terrassa

CV CUNIT B 3-2 CV TERRASSA

El Club Volei Terrassa va perdre 3-2 davant el Cunit B en un partit molt emocionant que va ser disputat fins al final. Malgrat la diferència de punts inicials per part del CVT al primer set, les errades  i la manca de concentració de les egarenques van fer que se l’enduguessin les jugadores locals per 25-18.

El segon set el van guanyar les visitants per 18-25. La regularitat i efectivitat en el servei de les de Xavi Dobón, que va dificultar la defensa de les rivals, va ser una peça clau per a la victòria del set. Les locals van imposar-se al tercer set, que el van guanyar per 25-20 gràcies als efectius remats de la seva jugadora més destacada, Carol Cortés. Al quart set les egarenques van mostrar la suficient maduresa com per jugar amb ordre i acabar les jugades amb contundència. Això va fer que guanyéssin per 22-25 i forcéssin contra pronòstic el tie break.

Un llarg desempat 

L’emocionant tie-break va començar amb un parcial de 5-1, difícil de remuntar, però que les visitants van poder empatar. Les egarenques van perdre el tie-break per 18-16, després de dues hores de joc en desaprofitar dos punts de partit, que l’haguessin donat la victòria.

Aquest va ser l’últim enfrontament de la temporada del CV Terrassa, un partit que va mostrar el treball de molts mesos del club egarenc i va desprendre bones sensacions a les jugadores, l’equip tècnic i la nombrosa afició, que acompanya sempre a l’equip. El paper de l’equip a la competició ha estat per sobre de les expectatives del staff tècnic i la directiva.

Switch to mobile version