Autor Voleibol
12 octubre 2015 a 13:00

Les egarenques sumen la seva primera victoria

1 Flares 1 Flares ×

Davant del CV Mataró C

cv terrassa//foto cv terrassa

cv terrassa//foto cv terrassa

Aquest dissabte va donar inici la temporada per al CV Terrassa Sènior femeni que milita a la 4a catalana.
Les egarenques van debutar al pavelló del Bon Aire davant del CV Mataró C amb victòria per 3 sets a 1.

El primer  set que es va resoldre amb un 25 a 16, les locals van marcar una pauta de joc bassada en la rapidesa dels contraatacs i en evitar errors no forçats per tal de garantir la fluïdesa en el joc.

El segon set va resoldre’s amb un 25 a 15 on la superioritat local en defensa va ser el punt de diferència respecte a les mataronines que no van saber trobar el punt feble de les locals. Un contundent atac i una defensa efectiva van ser la dinàmica en aquest set.
La eficacia a l’hora de finalitzar els punts va ser clau en aquest set, en el que Dobón va fer debutar Castillo procedent del sènior B.

El 3r set amb un 22 a 25 per a les visitants ,que varen demostrar la vàlua del Cv Mataró  reaccionant davant les impressicions de les terrassenques que tot i mantenir la mateixa intensitat dels altres sets no van trobar el camí en l’atac que fins el moment havien explotat.
El 4t, que va ser el definitiu, set amb un tanteig de 25 a 22 final, va tornar a portar al CV Terrassa a liderar el joc sabent contraatacar la ara si feble linea d’ atac del rival. La efectivitat en el bloqueig i la rapidesa defensiva van permetre construir bons atacs finalitzats amb correcció.

Switch to mobile version
1 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×