Autor Waterpolo
25 novembre 2015 a 17:00

Un bon CN Terrassa perd davant un Barceloneta superior

0 Flares 0 Flares ×

Els mariners van anar sempre per davant

CN Terrassa  8 – CN Atlètic-Barceloneta  11

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Granados (1), Alarcón (1), Ó. Aguilar, De la Fuente (1), Sánchez (2), Pericas, Pérez, Galeev, Rodríguez (1), González (1), Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

CN Atlètic-Barceloneta: López, Sziranyi, S. Rasovic (3), Munárriz (1), Larumbe, Paul, Roca, Español (4), Tahull (1), Fernández (1), V. Rasovic (1), Famera, Linares.

Entrenador: Chus Martín.

 

Àrbitres: Gómez i Ortega.

Parcials: 1-3, 2-3, 3-4 i 2-1.

Resultat acumulat: 1-3, 3-6, 6-10, 8-11.

Evolució del marcador: (0-1, 1-1, 1-2, 1-3), (1-4, 1-5, 2-5, 3-5, 3-6), (4-6, 4-7, 4-8,  4-9, 5-9, 6-9, 6-10), (7-10, 8-10, 8-11).

 

El CN Terrassa va caure per 8 a 11 contra el CN Atlètic-Barceloneta  en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo, l’última de la primera volta.

El homes de Dídac Cobacho van quallar un matx molt digne però no va poder superar un rival construït per a reptes d’alçada, com ara classificar-se per a la Final Six i optar a guanyar de nou l’Eurolliga. Amb aquesta derrota els egarencs, classificats per a la Copa del Rei, tanquen la primera volta amb 19 punts i un balanç de sis victòries, un empat i quatre derrotes.

Els mariners van inaugurar el compte mitjan primer quart de la mà de Fran Fernández en superioritat numèrica. Tot seguit el Natació va replicar en la següent jugada de la mà d’una bona diana de Fran Sánchez. Va ser llavors quan el Barceloneta va encadenar un parcial de 0 a 4 que els va proporcionar un coixí que van saber gestionar fins al final. Viktor Rasovic i Español van anotar el segon i el tercer encara dins del primer període.

Els de Chus Martín van ampliar el marge en el primer tram del segon quart. Munárriz va marcar l’1 a 4 i Tahull va enfilar l’electrònic fins a l’1 a 5. Dues dianes consecutives del jove Oriol Rodríguez i de Ricard Alarcón en home de més van aturar l’allau de joc visitant. Strahinja Rasovic va batre a Aguilar abans del descans posant el marcador en 3 a 6.

A la represa, el Barceloneta va seguir duent la iniciativa, sense permetre que els egarencs s’apropessin a menys de dos gols. Àlex de la Fuente va retallar diferències però Español va contrarestar aquesta acció amb un hat trick que va resultar definitiu. Amb un 4 a 9 en el marcador, els egarencs es van tornar a acostar gràcies als gols de Xavi Serra i David González, però novament Strahinja Rasovic marcava i posava el marcador en 6 a 10.

El CN Terrassa no va deixar d’intentar-ho fins al final. Al minut de joc de l’últim quart, Álvaro Granados va transformar un penal comès per Famera i, a dos minuts de la botzina, Fran Sánchez va estrènyer encara més la distància (8-10). Strahinja Rasovic, en superioritat numèrica, va establir el resultat definitiu en els instants finals.

El CN Terrassa rebrà el dissabte 5 de desembre el Quadis CN Mataró en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, la primera de la segona volta. El matx arrencarà a les 18.00 hores.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×