Autor Waterpolo
24 novembre 2015 a 12:30

Tercera victòria consecutiva del CN Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Es van imposar per 5 a 7 al WP Navarra  

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

WP Navarra  5 - CN Terrassa  7

WP Navarra: Aleksic, Rodríguez, Franco (1), Esteban (2), J. Arriazu, Fernández, Munárriz, F. Arriazu, Carnohan, Artola (1), García, Chocarro (1).

Entrenador: Manel Silvestre.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Granados (1), Alarcón, Ó. Aguilar (2), Chico, Sánchez (1), Pericas, Pérez (1), Galeev (1), Rodríguez, González (1), Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Iñesta i Ortega.

 

Parcials: 3-1, 0-3, 1-1 i 1-2.

Resultat acumulat: 3-1, 3-4, 4-5, 5-7.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 3-0, 3-1), (3-2, 3-3, 3-4), (4-4, 4-5), (4-6, 4-7, 5-7).

 

El CN Terrassa va superar el WP Navarra a domicili (5-7) en partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. En un partit molt treballat, el conjunt de Dídac Cobacho va encadenar el tercer triomf consecutiu i se situa cinquè a la taula amb dinou punts, a només dos del tercer classificat, el Real Canoe.

Els egarencs no van començar amb prou intensitat i els navarresos se’n van aprofitar, tot establint un parcial inicial de 3 a 0. Un contracop culminat per Artola i dos llançaments de Franco i Esteban van obrir una primera escletxa. Els de Dídac Cobacho, però, van reaccionar a la perfecció a aquesta sortida i, progressivament, van capgirar el resultat. Jordi Pérez, abans de finalitzar el quart, va retallar distàncies (3-1).

En el segon quart, el Natació va treure’s definitivament la son de les orelles. Va començar a exhibir el nivell defensiu que l’està caracteritzant enguany i va redreçar el camí amb un parcial de 0 a 3 que li va permetre arribar al descans amb avantatge. Fran Sánchez, amb un tir des del lateral esquerre, va anotar el segon. Poc després, Álvaro Granados, al contracop va restablir l’equilibri, mentre que Donat Galeev, en culminar una acció en home de més, va completar la remuntada (3-4).

A la represa, els egarencs van seguir contenint els atacs del conjunt de Manel Silvestre, fet que va esdevenir clau en un matx d’anotació baixa. El capità del Navarra, Asier Esteban, va marcar l’empat a quatre. El CN Terrassa va replicar aquesta diana amb un parcial de 0 a 3 que va resultar la sentència. Óscar Aguilar, de penal, va situar els egarencs per davant abans de finalitzar el tercer quart (4-5).

Els de Dídac Cobacho van tancar el partit amb dues dianes més al principi del darrer període. Novament, la velocitat al contracop va convertir-se en un factor desequilibrant. Óscar Aguilar, primer, i David González, després, van fer pujar el 4 a 7 al marcador. Chocarro, de vaselina, va anotar el 5 a 7 definitiu.

El CN Terrassa rebrà demà el líder, el CN Atlètic-Barceloneta, en partit avançat corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, l’última de la primera volta. El matx arrencarà a les 20.45 hores.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×